Hoppa till huvudinnehåll

Höstens utbildningar och rådgivningstillfällen

 

 

Under höstterminen 2019 anordnar SMB ett flertal föreläsningar kring biobanksprover i forskning och vård. Föreläsningarna är kostnadsfria och riktar sig till dig som är forskare eller jobbar inom vården och kommer i kontakt med biobanksprover. Då antalet plater är begränsade behöver du anmäla dig genom att fylla i formuläret i kalendern för det datum du önskar gå. Anmälan är öppen så länge det finns platser kvar.

 

I kalendern finns också möjlighet att boka en halvtimmas kostnadsfri rådgivning med en handläggare från SMB om du har frågor kring en specifik studie eller ansökan. Om frågorna även rör andra tjänster inom Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) som till exempel den sjukvårdsintegrerade biobankningen eller analystjänster kan du istället boka "One stop shop" för att få ett startmöte med deltagare från andra relevanta deltagare från KUL.

 

Om du är intresserad av att vi sätter ihop en föreläsning anpassad efter din verksamhet går det bra att skicka en förfrågan med dina önskemål till vår funktionsbrevlåda: biobankstockholm.lsf@sll.se så återkommer vi med en offert.

 

För en utskriftsvänlig version av inbjudan med alla datum och tider, klicka här

2019-09-11